Sõbrapäeva kingiideed – 5 ideed, mida kallimale kinkida

peopood | 8. veebr. 2021

Mõtled, mida kallimale see aasta sõbrapäevaks kinkida? Sõbrapäeva kingiideed otsas? Siin on sulle mõned ägedad sõbrapäeva kingiideed, et oma kallima päev veidi erilisemaks muuta. Valikus on midagi nii kallimale, kes armastab traditsioone kui ka kallimale, kes on seiklushimulisem.

Sõbrapäeva kingiideed, kui kallim armastab traditsioone

💜 Kui su kallim armastab lihtsaid asju, siis kingi talle sõbrapäeva kaart, lilled ja tort. See on raudselt combo happy wife=happy life.
💜 Kui su kallim armastab kodus aega veeta, siis valmistage koos üks mõnus õhtusöök. Õhtusöögi kõrvale kingi talle koos suure pundi südamekujuliste õhupallidega mõni hea prosecco või käsitööõlu.
💜 Kui su kallim armastab spa-s käia, siis sõitke linnast välja ja veetke koos üks mõnus spa-puhkus. Telli näiteks hotellituppa puuviljavaagen ja lilled ning südamekujulised õhupallid.

Kingiideed sõbrapäevaks, kui kallimale meeldivad seiklused

💜 Kui su kallim armastab loodust, siis minge koos matkama ja tehke lumises metsas üks vahva piknik. Vahvaid matkaradu, mida avastada, ja metsaonne, kus peatuda, leiad loodusega koos lehelt. Meeleolu lisamiseks võta kaasa üks väike südamekujuline tort ja lisa sellele paar tordivulkaani.
💜 Kui su kallim armastab uusi teadmisi ja on seiklushimuline , siis tee talle üks põnev sõbrapäeva teemaline mäng. Kasuta oma mängus neid põnevaid sõbrapäeva fakte:

  1. küsimus: mitu aastat tagasi hakati sõbrapäeva tähistama? vastus: sõbrapäeva hakati tähistama 600 aastat tagasi.
  2. küsimus: Mitu % abieluettepanekutest tehakse sõbrapäeval? vastus: igal aastal tehakse 10% abieluettepanekutest just sõbrapäeval.
  3. küsimus: millises maailma riigis on sõbrapäev keelatud? vastus: sõbrapäeva tähistamine on keelatud Saudi-Araabias.
  4. küsimus: mida kingivad enamasti mehed sõbrapäeval? vastus: mehed kingivad enamasti lilli.
  5. küsimus: mitu sõbrapäevakaarti saadetakse igal aastal maailmas laiali? Vastus: igal aastal saadetakse maailmas laiali umbes miljard sõbrapäeva kaarti.

Kui sa tahad ka olla üks miljardist ja kallimale sõbrapäevaks kaarti saata, siis tutvu kindlasti ka meie sõbrapäeva tootevalikuga. Valikus on nii armsaid kaarte, värvilisi õhupalle, säravaid küünlaid kui ka südamekujulisi kleebiseid. Kõiki tooteid saad seejuures mugavalt tellida näiteks Omniva või Smartposti pakiautomaati!😉