Sõbrapäeva soovid – 15 mõtet, mida kallimale soovida

peopood | 10. veebr. 2021

14. veebruar on SÕBRAPÄEV! Nuputad, millised oleks ägedad sõbrapäeva soovid? Ära nüüd palun rohkem vaeva näe.  Me kogusime sulle kokku mõned vahvad sõbrapäeva soovid. Need soovid sobivad nii naisele, mehele, poisile, tüdrukule, noorele kui ka vanale. Soovi neid oma kallimale või parimale sõbrale. Aja ta naerma või pane ta süda kiiremini põksuma. Loe ja avasta oma sisemine Romeo või Julia😀

Sõbrapäeva soovid, mis ajavad sõbra või kallima muigama:

💜 Head valentinipäeva – sul on vedanud, ma olen jätkuvalt Sinuga!
💜 Love is in the air! PS! Ära hingamist unusta.
💜 2021. aasta sõbrapäeva do-to-list. 1. veeta kvaliteetaega ja teha nalja sinuga!
💜 Sõbrad on nagu tähed, sa ei näe neid, aga sa tead, et nad on alati olemas!
💜 Head sõbrapäeva – luban enda täna kohelda kui kuningas/kuninganna/prints/printsess!
💜 Sa oled väike päike igas mu päevas!
💜  Naerata ja ma naeratan koos sinuga!

Soovid, mis panevad kallima südame kiiremini põksuma

💜 Armastan Sind kuuni ja tagasi!
💜 Sa oled mu üks ja ainus – aitäh, et oled selline nagu oled!
💜 Võitsin jackpoti, kui kohtasin Sind!
💜 Armastan Sind – iga päevaga üha rohkem ja rohkem!
💜 Mul on ikka nii vedanud, et mul oled Sina!
💜 Sa oled mu lemmik!
💜 Armastan meie ühiseid hetki, mida iga päev koos loome!
💜 Ma olen nii õnnelik – leidsin kellegi, kes on sama äge kui mina!

Kui sa ei ole jõudnud oma armsale sõbrale või kallimale veel sõbrapäevaks kaarti osta, siis laia valiku sõbrapäevaks sobilikke kaarte leiad SIIT. Lisaks kaartidele leiad meie tootevalikust ka südamekujulisi õhupalle ja kleebiseid. Kõikide sõbrapäeva toodetega saad tutvuda SIIN.