Kinkekott ja pakkepaber

peopood | 20. dets. 2021

Ja ongi jälle jõulud käes, iga aasta kaua oodatud ja ootamatud korraga. Magus jõulusagin, piparkoogid, glögi, kelgutamine, päkapikud, jõulupuu ehtimine ja jõulusalmi õppimine- jõulukuu on täis rõõmu ja naeru, samas aga intensiivsemalt ka planeerimist ja sagimist. Kõige selle kõrvalt tuleb jõuda ka hankida kallitele kingid ja need ära pakkida. Viimasega ulatab Peopood abistava käe. Teie eest me ei paki, kuid meie lehelt leiad kindlasti meelepärase viimistluse igale pakile ja valikus on kindlasti see õige kinkekott ja pakkepaber! Tutvustame seda värvikirevat valikut.


Kui rääkida kingi pakkimisest siis on kinkekoti eelis jõulupaberi ees selle mugavus ja funktsionaalsus, mitte vähem oluline on kinkekoti taaskasutatavus. Lisaks säästab kinkekott palju aega, võrreldes käsitsi paberisse pakkimisega. Kui on tarvis pakkida töötajate ja koostööpartnerite kingid, siis pole küsimust- kinkekott on mugavaim viis kingid pakitud saada kiirelt ja ilusalt.

Peopoes on palju kauneid, rõõmsaid, moodsaid ja klassikalisi kinkekotte, millede vahel valida, ülisuurtest väikesteni. Valikust leiad üle 150 erineva värvi – ja disainilahendusega kinkekoti oma vahvate kingituste pakkimiseks. Erinevad pinnakatted ja töötlused, igaüks leiab kindlasti omale meelepärase! Jagub ka erinevaid kinkekotte pudelile.

Just lisandusid sortimenti uudistootena eriti mugavad uued innovatiivsed kinkekotid, mis on lihtsasti suletavad, veekindlad, taaskasutatavad ja kaitsevad sisu.


Pakkepaberi ümber kingi saamisega tuleb rohkem vaeva näha, kui kinkekotiga, kuid tulemus on kindlasti vaeva väärt! Meie lehelt leiate suure valiku erineva värvi- ja disainilahendusega pakkepabereid. Enamik pakkepabereid, mida pakume on väga kvaliteetsed – grammkaaluga 70-90 g/m2. Meie sortimendist leiate nii klassikalised paberist pakkepaberid kui ka vastupidavamad fooliumist pakkepaberid, fooliumist pakkepaberiga saab pakkida ka mitte standardse kujuga (ruut, ristkülik) kingitusi, see on hästi käsitletav ning mitte rebenev materjal.

Valik on teie! Üks on kindel- Peopoe abil saavad kõik teie kingid pakitud teile mugavamail ja meelepäraseimal moel. Lisaks on kindlustunne, et teiste kinkekott ja pakkepaber ei ole sama värvi, tegumoega ning on kindlasti omanäoline ja kingitus omaette.

Peopoe usinad päkapikud soovib teile rõõmsat ja rahulikku jõuluaega 🙂