Õhupallid, heelium, ultra HI-Float geel – kõik, mida peaksid teadma

peopood | 14. märts 2021

Sulle meeldivad õhupallid ja sulle meeldib neid ka sõpradele kinkida? Mõtled, kuidas oleks võimalik õhupallidest saadavat rõõmuaega maksimaalselt ära kasutada?  Heelium, ultra HI-Float geel, FLY Luxe liim – mis need on ja mida milleks kasutatakse? Selgitame sulle siin postituses lühidalt ja lihtsalt lahti, millised on õhupallide peamised omadused ning milliseid tooteid seejuures kasutada, et rõõmuaeg õhupallidest oleks maksimaalne.

Õhupallid ja nende peamised omadused

Õhupalle on erinevas mõõdus ja erineva kujuga. Töötlemata õhupall mõõtmetega 25 cm lendleb 10-12 tundi. Õhupall mõõtmetega 30 cm peab veidi kauem vastu, umbes 14-16 tundi. Kui neid palle töödelda, siis on võimalik rõõmuaega õhupallist pikendada 25 cm õhupalli puhul vastavalt 1-3 ööpäevale ja 30 cm õhupalli puhul 3-5 ööpäevale. Lisaks mõõtmetele tehakse õhupalle ka erinevast materjalist – peamiselt lateksist ja fooliumist. Selleks, et õhupalli lendlemiseaeg oleks maksimaalne, peaks neid hoiustama soojas ja ventilatsiooniga ruumis, mille temperatuur on vahemikus 22-26 kraadi.

Mida on hea teada õhupallide täitmisel

Õhupalle täitmiseks on mitmeid võimalusi ja abivahendeid, mis rõõmuaega pikendavad. Kui täidad õhupalli heeliumiga, siis on sulle abiks ultra HI-Float geel ja FLY Luxe liim. Mõtled kindlasti, mis need on ja mida milleks kasutatakse?

Heelium on gaas, mille molekulid on lateksi pooridest väikesema. Seega kui sa täidad õhupalli heeliumiga, tuleb see läbi lateks õhupalli seina välja 6-24 tunni jooksul ja õhupall tühjeneb. Ultra HI-Float geel on ohutu vedel plastiku lahus, mis kuivades õhupalli sees moodustab heeliumi hoidva kile. See on mõeldud pikendamaks lateks õhupallides heeliumi püsimist ja õhupall püsib õhus 2-3 päeva. Hi-Float geel katab õhuapalli seina ja ei lase heeliumi molekulidel väljuda. Seega tänu ultra HI-Float geelile saavad lateksist õhupallid püsida õhus kordades kauem. Kogemus on näidanud, et rõõmuaeg õhupallidest on seeläbi isegi kuni 25 korda pikem.

Laia valiku fooliumist ja lateksist õhupalle ning kõik vajaliku õhupallide täitmiseks ja rõõmuaja pikendamiseks leiad SIIT.