Raamatupaber ja vihikupaber Peopoest

peopood | 31. aug. 2021

Raamatupaber ja vihikupaber aitab kaitsta õpikut kortsumise ning määrdumise eest!

Uus kooliaasta on algamas ning vanasõna tarkus tarviline vara, õpi hoolega – igati asjakohane. Et raamatud ja vihikud kogu kooliaasta vastu peaksid, on mõistlik need katta paksema paberiga. See ei lase nurkadel kortsuda ja õpihoos tilkuval jäätisel raamatuid määrida.

Peopood.ee lehel on sellest aastast erilised ja omanäolised raamatu-ja vihikupaberid, millega saab õppematerjalid kaitsta isikupäraste katetega. Nii võid näiteks matemaatikaõpikule panna kollase raamatupaberi ning matemaatika töövihikule sama värvi vihikupaberi. Nii on alati selge, et kõik mataasjad koos kotti saavad. Loodusõpetuse raamatule aga pane näiteks rohelised raamatupaberid, kõik alati kontrolli all ja kotist õige värv tunni alates kohe eristuvalt haarata.

Samuti on raamatupaberid erinevate mustrite ja piltidega. Kellele kutsudega, kellele ruladega. Raamatu- ja vihikupabereid erinevate mustritega on umbes 30 ringis, seega valikut igale maitsele! 🙂

Raamatupaberid sobivad nii väiksematele kui suurematele raamatutele. Paberid on keskelt kokku volditud, andes väiksema õpiku puhul täpselt õige lõikejoone ja nii saad ühest paberist katta kaks õpikut. Vihikukaante puhul aga jagub ühest vihikupaberist nelja vihiku kaitsmiseks. Samamoodi on vihikupaber kenasti kokku volditud, et lõikejooned on juba õiges mõõdus olemas.

Uus kooliaasta värviliseks ja omanäoliseks! Praktilised ja ilusad vihiku- ja raamatupaberid Peopood.ee-st! 🙂

Lisaks võid leida Peopood lehelt toredaid koolitarvikuid, näiteks järjehoidjad raamatule. Nii on alati järg teada ja viimasel hetkel tundi tuisates võid kohe õigest kohast pihta hakata! 🙂

Ühtlasi on meil hetkel käimas Facebookis loosimäng, mis kestab kuni 13.09.2021. Loosiauhindadeks on 3×20 euro väärtuses krediiti Peopood.ee lehelt. Sealt edasi on juba Sinu valik, kas soovid raamatupabereid või õhupalle! Peaasi, et oleks värviline ja lustakas!

lähemalt vaata: https://peopood.ee/tooted/pakkepaberid