Erilahendusega kinkekott

peopood | 18. sept. 2021

Kinkekott on universaalne ja lihtne viis kingituste pakkimiseks. Kinkekott on hea valik nii sõbrale külla minnes kui ettevõtte sünnipäeval töötajaid premeerides! Samuti on kinkekott väga hea lahendus suure arvu kingituste kiiresti pakendamiseks. Näiteks ettevõtte koostööpartneritele kingituste saatmise puhul jõuludel, Vabariigi aastapäeval või muul sündmusel.

Viimasel juhul oleks igati mõistlik ja esinduslik tellida oma ettevõtte logoga kinkekott. Kinkekottide valik on suur ning disaini piirab vaid kujutlusvõime. 🙂

 

Seega on logoga kinkekott viis enda näitamiseks ning ka humoorika või südamliku soovi edastamise pind. Kotile võid disainida luuletuse, naljapildi või ka pildi päriselust.

Mõned võimalused ja lahendused:
Valikus  üle 150 erineva värvi – ja disainilahendusega kinkekoti. Erinevad pinnakatted ja töötlused. Lisaks võimalik osta kinkekotte erinevas formaadis : vertikaalne/horisontaalne. Väga palju erinevaid disaine ja abstraktseid mustreid.  Multikategelased : Käpapatrull, Monsterautod, Autod, Lego, Minions, Tuletõrjuja Sam, Transformerid, Lumekuninganna Elsa, Trollid, Masha ja karu, Haldjaprintsess, Barbie, Põrsas Pepa, LOL nukud, Kaunitar ja koletis, Minu väike poni.

Eritellimusel kinkekotid, eritellimusel paberkotid. Kinkekottide hulgimüük. Vali ise värv, suurus, pinnaviimistlus, kas läikiv või matt.
Põhivalikust leiad kolm erinevat suurust (Kõrgus, laius, sügavus):

  • M – 23 x 18,5 x 10cm.
  • L – 32 x 26 x 12cm.
  • XL – 45 x 31,5 x 10cm.

Minimaalsed tellimused alates 100tk. Kõige levinum tellimuse kogus on 500tk. Mida suurem on tellimus, seda paremat hinda saame Teile pakkuda. Tegemist ei ole klassikalise õhukese paberkotiga, vaid pakume kvaliteetset pappi grammkaaluga alates 170g/m2.
Valikus on väga palju erinevaid värve – ja pinnakatteid/viimistlusi (plast, glitter, foolium, kraft) Keerukamate tellimuste puhul oleme kasutanud ka laserlõigatud puitu jms. Lisaks saate valida eraldi sangade värvust.
Peagi lisame Eraldi kategooria referentsidega.
Hind sõltub eelkõige tellitud kogusest, viimistlusest, suurusest, trükitavate värvide kogusest.
Huvi korral saada meile päring : info@peopood.ee või helista 53400011.
Siis saame juba täpsustada erinevaid võimalusi, hindu ning ajakulu tootmisele. Ja igal aastal jõulud tulevad ootamatult ning suure saginaga, seega ole varajane ja telli ettevõtte jõulupakid varakult!