Jõulumeeleolu Peopoega – Olgu selleks jõulukaart, jõulu kinkekott või hoopiski jõulu pakkepaber või mõni jõulukaunistus

Elizabeth Jõgi | 29. nov. 2022

Peagi on käes aasta oodatuim aeg – aeg mis on täis maagiat, rõõmu ja soovide täitumisi. Päkapikud juba piiluvad ja usinamatel on kindlasti sõpradele/tuttavatele ning lähedastele juba ka kingitused ostetud. Ja ehk ka pakitud ning ootavad vaid veel kingi saajale rõõmu valmistamist. Rääkimata sellest, et kodud on juba ammu jõululõhna täis ja jõulukaunistusedki pakkumas silmailu ja jõulumeeleolu.

Kuid kindlasti on palju veel ka neid, kes ei alustanud peale Halloweeni kaunistuste maha võtmist jõulumeeleolu loomisega.

Mida endast üldse kujutab jõulumeeleolu? Eks iga inimese jaoks on see veidike erinev. Kuid paljude nimekirjast võiks leida jõulumuusika, jõuluehetega kaunistatud kodu, piparkoogid, soe glögi, lähedastele jõulukaartide saatmine, lumi, jõulukuuse koju toomine ja kaunistamine, ning muidugi väikene maagia, mis peitub näiteks päkapikkude salajases võimes iga lapse sussi sisse kingitusi tuua.

Peopood aitab omaltpoolt kaasa ka Sinu jõulumeeleolu loomisele!


Meilt saad kõik vajaliku kodu jõulukaunistustega kaunistamiseks. Näiteks on meie tootevalikus puidust põtru, jõulumehi, uiske jms, mida saad riputada jõulukuusele. Eriti populaarsed on muidugi meie 3D lumehelbekesed, mis on ka väga efektsed ja sobivad igasse koju lausa valatult.


Me kõik teame, kui tublit tööd teevad jõuluvana ja tema abilised päkapikud, kuid vahel vajavad ka nemad abi ja siinkohal on nad igal aastal pöördunud ka meie poole. Lisaks kõigele muule võib meie lehelt leida ka vahvaid fidget mänguasju sussi sisse.

jõulukaart
Ükski jõuluaeg ei saa mööduda ilma jõulukaarte saatmata või vähemasti saamata. Õnneks on jõulud just see aeg, mil inimesed seda „vana“ trendi ellu äratavad ja oma kallitele inimestele häid pühadesoove posti teel saadavad. Jõulukaart on ometigi ju midagi nii isiklikku ning südamlikku, sest kirjutatud on oma käega mõni tore salm või kaunis soov. Peopoe kaartide seast leiad kindlasti enda lähedastele jõulutunde tekitamiseks sobivaimad jõulukaardid.

Maagilist jõuluaega soovides,

Sinu