🎃Komm või pomm?🎃 Loovad Ideed Halloweeni Peoks 💭

Elizabeth Jõgi | 17. okt. 2023

Halloween on juba ukse taga, käes on aeg hakata valmistuma selle aasta kõige õudsamaks ja lõbusamaks peoks. Kas olete juba mõelnud, kuidas endale ja teistele oma halloweeni pidu eriti eriliseks ja meeldejäävaks muuta? Kui veel ei ole selleni jõudnud siis ärge üldse muretsege,  meil on teile mõned loovad ideed ja soovitused, kuidas muuta Peopoe abiga üks halloweeni pidu tõeliselt meeldejäävaks.

 


Õudne dekoratsioon, muusika ja valgustus
Esmalt, laske oma kujutlusvõimel lennata. Võta appi ka näiteks internet, halloweeni teemalised filmid või sõpradelt kuuldu, et inspireerida end ja luua võimalikult õudne ja autentne õhkkond halloweeni teemaatiliseks peoks. Peopoe laiast halloweeni tootevalikust – leiate pea kõik mida vajate. Alates ämblikuvõrkudest, helendavatest kõrvitsatest ja tehis ämblikutest, kuni kummituste ja luukeredeni. Kindlasti kasutage dekoratsioonide ilmestamiseks ja veelgi paremaks meeleolu loomiseks erinevaid valguslahendusi ja küünlaid. Samuti pange eelnevalt kokku mõni kõhedust tekitav muusikaline playlist, mis tekitaks tunde nagu oleks tõelises õudusunenäos. Või valige välja hoopis halloweeni teemaline film, mida sõpradega koos õudus judinaid tundes stiiliõhtul vaadata.

Kostüümid ja meik
Kes ütleb, et ainult lapsed peaksid ja võiksid kanda kostüüme? Ka täiskasvanutule on see täiesti lubatud! Peopoe valikust leiad nii “Valge kummitus“, “Kloun“, “Batman“, “Vendetta“, “Jokker“, “Scream“, kui ka palju muid, teiste õudusfilmide tegelaste nimelisi näomaske, mis on mõeldud just täiskasvanutele. Muidugi on meie valikus kostüüme ja maske ka lastele, näiteks nõia kostüüme ja luukere kostüüme. Kui mingit kindlat kostüümi osta ei soovi siis on Sul ikka võimalik enda välimust Halloweeni stiilipeo tarbeks teema kohasemaks muuta, kasutades näiteks erinevate ehete ja aksessuaaride abi. Näiteks lisades mõnele tavalisemale tumedamale komplektile ehteks juurde vaid nõia müts, suure ämblikuga peavõru või ebamaist olendit matkivad lateksist kõrvad ja juba oledki halloweeni stiilipeoks valmis. Kes oskab, saab muidugi ka meigi abil ennast teha vägagi kõhedust tekitavaks tegelaseks ja mingit kostüümi ekstra enam juurde ei vajagi. Lisaks saab kasutada ka kunstverd oma välimuse ja meeleolu ilmestamiseks.


Toit ja Joogid

Halloweeni pidu ei oleks kunagi täiuslik ilma õudsalt (hästi) maitsvate suupistete ja jookideta. Tehke sõpradega kokkuleppe, et iga külaline/paar/perekond toob kaasa enda valmistatud hirmsa suupistevaagna. Näiteks saab teha kummituslikke küpsiseid, kõrvitsakujulisi muffineid, hirmuäratava juurviljavaagna või hoopis katlatäie “nõiajooke” ja kokteile. Erinevaid ideid ja lahendusi halloweeni teemaliste suupistete ja jookide valmistamiseks on mitmetel sotsiaalmeedia platvormidel sadu, leia just endale sobivaimad retseptid näiteks Instagramist, TikTokist või YouTubeist. Peopood saab siinkohal Sind aidata aga lauanõudega. Spetsiaalselt halloweeni teemalise disainiga loodud nõude valikust võid leida nii kummituste, koletiste kui ka hirmsate kõrvitsate disainiga topse ja taldrikuid, toppereid ning küünlaid, salvrätikuid ja popcorni topse.  Kindlasti ära alahinda lauanõude tähtsust kogu stiilipeo kujunduses. Enamasti on just söögilaud keskne koht peopaigas, seepärast pööra laua kaunistamisele ja dekoratiivelementidele seal ekstra tähelepanu. 


  • Mängud ja Võistlused
    Lisage oma peole lõbusat meelelahutust, korraldades halloweeni teemalisi mänge ja võistlusi. Näiteks kõrvitsa lõikamise võistlus või kõige õudsama kostüümikonkurss. Kui olete filmi fännid korraldage hoopis õudusfilmide viktoriin või halloweeni teemaline Alias. Samuti võite juba tuntud mängu “Tõde või Tegu” muuta ümber selle õudsamaks versiooniks ehk “Tõde või Julge” – sellisel juhul võiksite esitada halloweenile kohaseid, kõige süngemaid ja hirmuäratavamaid küsimusi või paluda teha asju, millega saavad halloweenil hakkama vaid kõige julgemad. Muidugi võib korraldada ka klassikalist õudusjuttude vestmist või hoopis meeleolukat halloweeni laulude karaoket. Ideid milliseid mänge mängida on lõputult. Valige välja need, mis just teie seltskonnale enim sobivad ja huvi pakuvad. Preemiad mängude võitjatele võivad olla maiustused või väikesed kingitused Peopoest.

 

Halloweeni teemalise peo korraldamine ja selle toimumine võib olla aasta kõige lõbusaim sündmus. Ärge kartke lasta oma loovusel lennata ja külastage Peopoe veebipoodi, et leida kõik vajalikud tarvikud ja dekoratsioonid, tõeliselt õudsa ja meeldejääva stiilipeo korraldamiseks.  

 

Soovime teile kõigile õudsalt rõõmsat halloweeni!

 

Teie Peopood